De bouwbeurs 2023

26 July, 2021
Categorie:
Evenementen voor de Bouw

De bouwbeurs is een vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Op deze beurs zijn er verschillende bouw gerelateerde dingen te zien. Zo is het mogelijk om live demonstraties te volgen en innovatieve en nieuwe producten te bewonderen. Deze beurs vind plaats in de jaarbeurs in Utrecht.

 

Bouwbeurs 2021

Voor het organiseren van de bouwbeurs is een lange voorbereidingstijd nodig. Helaas was deze tijd er niet door verschillende omstandigheden. Zo valt in deze periode ook de zomervakantie waar vele op vakantie zullen gaan, hierdoor gaat er veel tijd verloren. Ook gooit corona roet in het eten van de beurs, hierdoor worden sommigen belemmerd door bedrijfsinterne regels. Door deze omstandigheden is er besloten om de bouwbeurs van 2021 (18 tot en met 22 oktober) te verplaatsen naar 2023.

 

Bouwbeurs 2023

Met de beurs in 2023 willen de organisatoren een nog beter en mooier event neerzetten. Zo gaan ze van zes naar acht hallen en willen zij duurzaamheid nog meer naar voren laten komen. Ook gaan zij nog meer bieden op het gebied van inspiratie, new business, innovatie en netwerken. De bouwbeurs van 2023 zal plaats vinden van 6 tot en met 10 februari. 
 
Het is mogelijk om je voor deze beurs in te schrijven. Dit doe je door te bellen naar +31(0)30 295 2999 of te mailen naar teambouwbeurs@jaarbeurs.nl . Wanneer je vóór 15 oktober 2021 boekt krijg je een extra voordelig aanbod, vanaf 16 oktober 2021 zullen de nieuwe tarieven van de bouwbeurs gehanteerd worden. 
 

TimmermanVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.