Timmerman vacatures

Timmermanfuncties

Er zijn veel verschillende functies binnen het timmervak. Om je wat meer inzicht te geven in deze functies hebben wij er een aantal verder toegelicht hieronder. Om nog meer informatie te krijgen over de specifieke functies die je als Timmerman kunt bekleden, kun je op één van de onderstaande items op de "Interesse? Lees verder" knoppen klikken.

Timmerman vacature
Timmerman

Timmerman is één van de belangrijkste beroepen in Nederland. Zonder timmerlieden zouden wij geen huizen hebben om in te wonen, geen kantoren om in te werken en geen cafés om gezellig een drankje in te doen. Kortom, zonder timmerlieden zou Nederland kaal en onbebouwd zijn. Daarom word je als goede Timmerman ook enorm gewaardeerd. Als je goed werk levert, heeft de opdrachtgever daar vaak nog jaren profijt van.

Interieurbouwer vacature
Interieurbouwer

Als interieurbouwer ben je bezig met het inrichten van woon- werk- en leefruimtes. Het werk is dan ook erg afwisselend. Of het nou op kantoor, school of in de kroeg is, het interieur bepaalt de sfeer enorm. Je moet dan ook uitstekend ruimtelijk inzicht hebben en helder kunnen communiceren over welke uitstraling opdrachtgevers willen, zodat je het perfecte interieur kan maken voor de juiste doelgroep. 

Meubelmaker vacature
Meubelmaker

Als meubelmaker ontwerp en maak je allerlei verschillende soorten meubels. Het is een beroep dat al honderden jaren oud is en als een echt ambacht wordt gezien. Er is veel vraag naar meubelmakers. Meubels die worden gemaakt door echte vakmensen worden meer gewaardeerd dan die in een fabriek in elkaar worden gezet. Je moet als meubelmaker goed werk kunnen leveren, naar de wensen van de opdrachtgever. 

Metselaar vacature
Metselaar

Als Metselaar ben je een zeer gewilde professional in de bouwsector. Jij bent een onmisbare schakel bij de bouw van een gebouw. Jij metselt de stenen aan elkaar en zorgt ervoor dat het frame van het huis staat. Daarnaast ben je ook een rekenwonder en weet je precies welk materiaal waarvoor bedoeld is. Ben je benieuwd wat een Metselaar nog meer doet? Klik dan op de knop hieronder. 

Bouwvakhelper vacature
Bouwvakhelper

Als Bouwvakhelper, assisteer je collega’s op en rond de bouwplaats. Jij vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden efficiënt en veilig worden uitgevoerd. Van het voorbereiden van materialen tot aan het ondersteunen bij de klussen - als Bouwvakhelper ben jij onmisbaar. Omdat jij met bijna alle klussen en projecten helpt, is je werk als ook nog heel gevarieerd. 

Scheepsbouwer vacature
Scheepsbouwer

Als Scheepsbouwer zorg jij ervoor dat schepen veilig te water kunnen. Geen Titanic taferelen, maar een stabiel schip met een stabiele constructie en genoeg reddingsboten. Je zorgt als Scheepsbouwer voor het ontwerp, de bouw en het onderhouden van schepen en andere waterdichte constructies. Ben jij benieuwd wat een Scheepsbouwer nog meer doet? Klik dan op de knop hieronder.