Timmerman vacatures

Opleidingen

Er zijn veel verschillende opleidingen binnen het Timmermansvak. Om je wat meer inzicht te geven in deze opleidingen hebben wij er een aantal verder toegelicht hieronder. Om nog meer informatie te krijgen over de specifieke opleidingen die je als Timmerman kan volgen, kan je op een van de onderstaande items op de "Interesse? Lees verder" knoppen klikken

Timmerman vacature
Hoogwerker certificaat

Als je werkt als Timmerman moet je vaak op hoge hoogtes werken. Dan is een hoogwerker erg handig, maar hiermee omgaan is niet eenvoudig en niet zonder risico. Daarom is het sterk aan te raden om een hoogwerker certificaat te behalen via een hoogwerker cursus. Tijdens een hoogwerker cursus (training) leer je goed en vooral veilig om te gaan met een hoogwerker. Klik op de knop hieronder en lees er meer over. 

Timmerman vacature
VCA Certificaat

In de hedendaagse bouwwereld, waaronder het timmervak, is veiligheid een topprioriteit. Voor velen is een VCA certificaat ook bekend als VCA diploma en VCA opleiding dan ook geen onbekend begrip meer. Wat heb je aan dit certificaat en waarom is het zo cruciaal voor schilders en werkgevers? Ben je nieuwsgierig naar de details van zo'n certificaat? Lees dan verder op deze pagina, hier staat alles uitgebreid uitgelegd.