Timmerman vacatures

17e editie van de Dag van de Bouw

Publicatiedatum 14 maart 2024
Wijzigingsdatum 23 april 2024

De Dag van de Bouw wordt in 2024 georganiseerd op zaterdag 8 juni. O.a. de Aannemersfederatie, Techniek Nederland, VN constructeurs en de Dag van de Architectuur willen op deze dag alle verschillende kanten van de bouwsector aan alle Nederlanders laten zien. Hiervoor stellen verschillende bouwplaatsen zich open. Iedereen kan een kijkje achter de schermen nemen en te weten komen hoe het er nou op zo’n bouwplaats aan toe gaat.

Dag van de Bouw 2024

Bouw- en infraprojecten kunnen zich zelf opgeven voor deze dag om een rondleiding te kunnen geven op hun bouwplaats en hier meer over hun werk te vertellen. Hier worden veel interessante, innovatieve en creatieve projecten in de bouwsector getoond. De deuren voor de Dag van de Bouw staan voor iedereen open die daar geïnteresseerd in is.

Wil je jouw project aanmelden? Dat kan op dagvandebouw.nl. Hier is alle informatie te vinden over de bouwprojecten bij jou in de buurt.

Werken in de bouw?

Wil jij ook werken in de bouw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al onze vacatures in de bouwsector vind je in ons vacatureoverzicht. Zie je niet direct iets wat bij je past of spreek je liever direct met een van onze consultants? Laat dan je gegevens achter in het contactformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier