Timmerman vacatures Overijssel - TimmermanVacature.nl


Vacature timmerman Overijssel


Ben jij woonachtig in de provincie Overijssel en ben jij een timmerman die liefde en passie voor het vak heeft? Dan zoeken wij jou! Zit je nu niet op je plek en ben je op zoek naar een nieuwe baan of gewoon toe aan een nieuwe stap in je timmerman carrière? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken in de provincie waar je ook woonachtig bent bespaart een hoop reistijd en daarmee ook frustraties van vertraging en rijden in files, wat niemands hobby is. Dus besteed jij je tijd het liefst ook liever aan het uitvoeren van je passie, dan in de auto zitten om naar je werk te rijden? Wij kunnen ervoor zorgen dat jij een bij jou passende baan vindt, met voornamelijk klussen in Overijssel. Wij zijn voor de mooiste werkgevers in Overijssel in o.a. Enschede, Zwolle, Deventer, Almelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen en Hardenberg per direct op zoek naar timmerlieden, meubelmakers en interieurbouwers van verschillende niveaus.


Meer werkplezier en minder reistijd

Om te beginnen moet jij ervoor open staan dat wij je helpen om te zoeken naar een bij jou passende baan bij een leuke werkgever. Het enige dat je daarvoor moet doen is het versturen van je contactgegevens. Dat kan heel snel, veilig en simpel door het "Werk in Overijssel?" formulier op deze pagina in te vullen en te versturen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen gaan wij direct voor je aan de slag. Wij staan in nauw contact met veel timmer- en bouwbedrijven, meubelmakers en interieurontwerpers in Overijssel, die juist in deze tijd op zoek zijn naar personeel die over een goede instelling beschikken. Dus ben jij gemotiveerd, werk je secuur en beschik je over een goede dosis doorzettingsvermogen, dan zijn wij er zeker van dat wij de juiste baan voor je kunnen vinden als timmerman, meubelmaker of interieurontwerper bij de mooiste bedrijven. Als je vandaag nog het formulier verstuurd, dan kun je binnen twee werkdagen al een reactie verwachten, want het is ons streven om je binnen twee werkdagen in contact te brengen met de beste werkgevers bij jouw woonplaats in de buurt.

Onze werkgevers kunnen je o.a. onderstaande bieden:

 • Mooie en uitdagende projecten in Overijssel
 • Een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid
 • Zekerheid van werk (mooie projecten in Overijssel)
 • Een goed salaris dat past bij functie, leeftijd en ervaring
 • Werkgevers in Overijssel met de beste arbeidsvoorwaarden
 • Werkgevers met leuke werksfeer en gezellige collega's
 • Mogelijkheden voor het volgen van vakgerelateerde cursussen
 • Mogelijkheid om je VCA certificaat te behalen
 • En misschien wel het belangrijkste. Stipte betaling van je salaris


Jouw baan als timmerman, onze zorg

Op TimmermanVacature.nl vinden timmerlieden al jaren de beste vacatures van vele timmer- en onderhoudsbedrijven in o.a. Overijssel. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de best passende baan voor jou in de bouw-, renovatie- en onderhoudssector. Ongeacht je niveau kunnen wij je helpen. Of je nou net van een timmermansopleiding komt of al een door de wol geverfde timmerman bent, wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste baan. Het enige wat daarbij van belang is, dat is dat jij de wil hebt om aan de slag te gaan en dat die wil tot uiting komt door de juiste motivatie en instelling. Als dat zo is, dan zoeken wij voor jou naar bedrijven met vacatures die het best passen bij jouw kennis- en ervaringsniveau. Onze missie is het om jou aan een in Overijssel te helpen, waar je de zekerheid en het plezier vindt die juist jij zo verdient. Wil jij dat ook? Laat dan nu je gegevens achter via het "Werk in Overijssel?" formulier op deze pagina en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Waarom juist wij je goed kunnen helpen?

 • Voor timmerlieden, door timmerlieden. Wij weten waar we het over hebben
 • 400+ vacatures voor timmerlieden door heel Nederland
 • Al sinds 2004 helpen wij zowel timmerlieden als bouwbedrijven
 • Duizenden Nederlandse timmerlieden hielpen wij al aan de juiste baan
 • Maak gebruik van ons netwerk. Wij staan in contact met de beste bouwbedrijven
 • Wij kennen de markt als geen ander en houden altijd rekening met jouw belangen  
 • Laat nu je gegevens achter! Dan heb je de grootste kans op de leukste baan bij jou in de buurt

   
 • Bekijk je deze pagina op een desktop of een laptop? Dan staat het formulier rechts bovenaan de pagina.

Werk in Overijssel?

Laat ons je helpen met het vinden van jouw baan.
Onze socials
Vacatures, carriereadvies & meer
TimmermanVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.