Snuffelstage timmerman

Bouw aan je carrière als timmerman - TimmermanVacature.nl


Ervaar zelf voordat je beslist!


Ben jij 17 jaar of ouder en denk jij dat je graag timmerman wilt worden? Dat is goed nieuws en heel positief dat je denkt te weten dat het je leuk lijkt om dagelijks het beroep van timmerman uit te oefenen. Wij kunnen dit alleen maar toejuichen, want het is ook een van de mooiste beroepen die er is. Echter kan die gedachte enkel gebaseerd zijn op een aanname. Je vindt het nu bijvoorbeeld leuk om met je handen te werken en klusjes in huis oppakken, daar draai jij je hand ook niet voor om. Dat is al een begin natuurlijk, maar dagelijks aan de slag gaan met uitdagende timmerklussen en samenwerken met andere timmerlieden op een bouw- of werkplaats kan heel anders worden ervaren dan dat je vooraf denkt. Daarom zeggen wij altijd "Ervaar het zelf voordat je beslist". Nu geldt dat voor heel veel dingen in het leven, maar zeker als het gaat om je opleidingskeuze. Wij kunnen je hier middels een timmerman snuffelstage mee helpen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je de juiste beslissing maakt, die niet enkel gebaseerd is op een aanname, maar op je eigen ervaring. Fijn, toch? 


Jouw carrière, onze zorg

Als je een opleiding tot timmerman wilt gaan volgen, dan is het toch heel waardevol om vooraf al te weten hoe het is om dit beroep in de praktijk uit te oefenen? Als je dit graag wilt weten voordat je veel tijd, geld en energie in een opleiding steekt, maak dan gebruik van een betaalde snuffelstage die je via TimmermanVacature.nl kunt regelen. Laat ons je helpen bij het vinden van een goed en bij jou passend leerbedrijf, waar je zonder opleiding en praktijkervaring kunt ervaren hoe het is om dagelijks als timmerman te werken. Een bijkomend voordeel is ook nog dat je daar zelfs voor betaald krijgt ook. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk aan leerbedrijven en kies samen met ons jouw werkplek, waar je ervaring op kan doen als timmerman. Weet je na een aantal maanden dat dit het beroep is waar je graag voor opgeleidt wilt gaan worden, dan kunnen wij je ook nog helpen met het vinden van de juiste vervolgopleiding. Wil je niet langer wachten en maak je het liefst vandaag nog de volgende stap in jouw carrière? Meld je dan aan via het inschrijfformulier op deze pagina.


Wat heeft een snuffelstage via TimmermanVacature.nl je o.a. te bieden?

  • Ervaring opdoen voordat je een opleiding kiest
  • Leer van de beste (timmerman) vakmannen
  • Start bij de leukste leerbedrijven
  • Direct verdienen tijdens je stage
  • Leuke werksfeer en fijne collega's
  • De juiste begeleiding vanuit TimmermanVacature.nl


Weet waar je voor kiest

Het is onze zorg dat jij goed onderbouwd voor een timmerman opleiding kiest. Als je weet waar je voor kiest, is je motivatie, inzet en enthousiasme vaak beter en is de kans veel groter dat je met meer plezier de opleiding volgt en succesvol afrondt. Geef je dus vandaag nog op voor een snuffelstage in de bouw, meubel- en timmerindustrie. Laat je contactgegevens achter via het formulier op deze pagina en wij nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
 

  • Bezoek je deze pagina op een desktop of een laptop, dan staat het formulier rechts bovenaan de pagina.

Ga voor een snuffelstage!

Ervaar vóór je beslist.
Onze socials
Vacatures, carriereadvies & meer
TimmermanVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.