Direct contact? Bel 088 - 706 08 02 of mail naar service@timmermanvacature.nl

Voor Leerlingen

Stages zoeken

Voor ZZP'ers

Opdrachten zoeken

Voor Werkgevers

Kandidaten zoeken

Voor Werknemers

Vacatures zoeken

Vind de beste vakkrachten in uw buurt!

Zoek naar werknemers, leerlingen of ZZP’ers
Uw personeelsadvertentie hier?

Extra opvallen? Plaats een gratis TopVacature op onze homepage

IJmuiden
Jij steekt graag als timmerman de handen uit de mouwen. Je gaat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid en doet dit als allround timmerman al minimaal 5 jaar. Ben jij dit? Dan ben jij onze nieuwe collega.
Kockengen
Aannemersbedrijf Mulders zoekt een nieuwe leerling om het team te versterken 
Beuningen
Wij willen ons team op de werkplaats versterken met een passie voor timmeren 
Beuningen
Durf jij je verantwoordelijkheid te nemen voor installaties, montage en timmerwerken voor voornamelijk particuliere en woonachtig in Beuningen?
Beuningen
Nauwkeurig en oplossingsgericht werken een van jouw sterkste punten? Bogers zoekt jou!
Beuningen
Bogers zoekt een Montage Timmerman in de omgeving Beuningen  
Beuningen
Het voorbereiden van projecten een van jouw sterke kanten en wil je dit graag laten zien in een hecht en enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

T5: Unused

T6: Vacatures in jouw vakgebied (niet gebruikt)

Ervaringen van andere Timmerlieden

Ronald Hofmeijer

Bouwbedrijf Lipke

Iets meer dan een jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Ronald. Zijn timmermansbloed bleef stromen en wilde graag de bouw weer in. Iets meer dan een jaar geleden heeft hij zich ingeschreven op TimmermanVacature.nl en heeft zo Bouwbedrijf Lipke gevonden. Nu heeft hij een vast contract.

Angelo

Grijzenhout BV

Angelo wilde graag een vast contract verdienen in plaats van tijdelijk ergens werken. Hier was Angelo helemaal klaar mee en vandaar dat we opzoek zijn gegaan naar een bouwbedrijf waar hij een vast contract kon verdienen. Nou is hij  aan de slag gegaan bij Grijzenhout Aannemingsbedrijf te Amsterdam. 

Arjan Rosendaal

Verplancke & Groot B.V.

Een jaar geleden heeft Arjan zich ingeschreven op TimmermanVacature.nl en is er gesproken over een terugkeer in de bouw. Al snel kwam hij in contact met Verplancke & Groot B.V. uit Enkhuizen. Het contact was vanaf het eerste moment goed en Arjan heeft ervoor gekozen om zijn vaste contract op te zeggen. 

Peter Willemsen

Karel Lassche Vastgoed BV

Peter Willemsen is met behulp van TimmermanVacature.nl in contact gekomen met Karel Lassche Vastgoed BV en heeft nu al een jaar een contract voor onbepaalde tijd heeft gekregen!

Connor van Os

Luten Kunststof Kozijnen

Op het moment dat ik mij inschreef op TimmermanVacature.nl was ik op zoek naar een bedrijf waar ik mijn opleiding kon afronden. Nadat ik mij had ingeschreven werd ik vrij snel benaderd voor een nieuwe baan. De hulp die ik van TimmermanVacature.nl heb gekregen bij het vinden van deze baan waardeer ik enorm. 

Joerie Boogaart

Post Pallets & Kisten BV

Na het idee te hebben dat ik in een uitzichtloze positie zat bij mijn vorige werkgever was ik erg blij dat ik begin dit jaar een nieuwe baan had gevonden.We zijn zo’n 9 maanden verder en ik het mijn contract voor onbepaalde tijd al gekregen!

Tom Kruijer

Kamp Bouwbedrijf

Begin dit jaar ben ik bij Kamp Bouwbedrijf begonnen als onderhoudsmonteur. Ik heb het daar erg naar mijn zin. Zij waarderen mij ook enorm, daarom heb ik al na korte tijd een vast contract aangeboden gekregen!

Henk van den Berg

De Jager Totaal

Halverwege 2016 kwam ik in contact met een medewerker van TimmermanVacature.nl. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik mocht op gesprek bij  De Jager Totaal en na een periode plezierig daat gewerkt te hebben heb ik een vast contract gekregen. 

Barry Geurtsen

Selekthuis

Ik had mij ingeschreven op www.timmermanvacature.nl omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging bij een mooi bouwbedrijf uit de regio. TimmermanVacature.nl bood mij een mooie kans en ik heb me voor de volle 100% ingezet en het resultaat is er!

Marchel Scheidt

Van Assem Interieurbouw

Na lange tijd in een andere branch gewerkt te hebben was ik toe aan wat anders. Na voorgesteld te zijn aan Assem Interieurbouw door Timmermanvacature mocht ik daar een proefperiode werken en na verloop van tijd heb ik een vast contract gekregen.

Timmermanvacature gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.