Werknemer

Timmerman Assistent nieuwkomer (CSIST48472)

Benader kandidaat!
Woonplaats:
Belfeld
Uren per week:
40 uur
Eigen vervoer:
Personenauto
Rijbewijs:
Rijbewijs B
Sector / werkveld:
Mutatiewerk (vastgoedbeheer), Restauratie, Montage werkzaamheden, Timmerindustrie, Burgerwerk
Vereiste werkervaring voor publicatie vacature:

Presentatie

Na het behalen van mijn vakdiploma Hout -en Metaalbewerking aan de praktijkschool Wildveld te Venlo ben ik begonnen met werken. Ik ben iemand die niet makkelijk theoretische kennis tot zich neemt en liever in de praktijk werkt. 

Tijdens mijn opleiding was ik parttime werkzaam als productie medewerker binnen de food industrie. Na het behalen van diploma ben ik hier fulltime gaan werken. In totaal ben ik hier nu zo'n 2 jaar werkzaam. Op zich heb ik het hier goed naar de zin, echter mis ik wel de uitdaging. Op basis hiervan dan ook besloten om op zoek te gaan naar een baan welke aansluit op mijn genoten opleiding. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen binnen de bouw. Op school en bij mijn stage bedrijven heb ik de nodige basis kennis / vaardigheden opgedaan, echter zal ik nog de nodige stappen moeten maken richting zelfstandigheid. Ik ben dan ook op zoek naar een bedrijf die de tijd en wil heeft om mij verder in de praktijk op te leiden. Wat betreft het type werk gaat mijn voorkeur uit naar timmerwerk op de werkplaats. 

Ik ben een rustige en sociale jongen, die zeer gemotiveerd is om het vak te leren. Ik beschik over rijbewijs en auto en in goed overleg met mijn huidige werkgever kan ik op korte termijn overstappen. 

Mocht u op basis van mijn profiel interesse hebben of meer willen weten? Ik kom graag langs voor een persoonlijke kennismaking! 

Werkervaring

Ik heb ervaring in de volgende werkvelden:

Opleidingen

  • Assistent timmerindustrie

Cursussen

  • Geen cursussen ingevuld

Vaardigheden

  • Geen vaardigheden ingevuld
Benader kandidaat!
TimmermanVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.