Werknemer

Montage Timmerman (Bouw) Niet van toepassing (CSI30157)

Benader kandidaat!
Woonplaats:
Sliedrecht
Uren per week:
Eigen vervoer:
Rijbewijs:
Rijbewijs BE
Sector / werkveld:
Vereiste werkervaring voor publicatie vacature:

Presentatie

Wegens faillissement werkgever ben ik na ruim 28 jaar op zoek naar een nieuwe werkgever / uitdaging. Via deze weg hoop ik in contact te komen met een leuke werkgever binnen de interieurbouw.

Ik ben inmiddels 45 jaar en woonachtig in Sliedrecht. Na het behalen van mijn LTS diploma ben ik de opleiding tot meubelmaker gaan volgen, deze heb ik met goed gevolg afgerond. Na het behalen van mijn opleiding ben ik direct in dienst gegaan bij mijn toenmalig leerbedrijf. Na een korte uitstap van 4 jaar bij de firma Pruko ben ik altijd voor een en dezelfde werkgever werkzaam geweest. In eerste instantie allround, echter de laatste 10 jaar in de montage (buitendienst). Het bouwen en plaatsen van kasten (inloop), keukens, balies, vloeren en wandbetimmeringen zijn mij bekend. Mijn voorkeur gaat overigens met betrekking tot een nieuwe baan uit naar een buitendienst functie. Wat betreft de klanten ben ik zowel bij particulieren als zakelijke klanten werkzaam geweest.

Ik ben fulltime beschikbaar en flexibel ten aanzien van reistijden en overuren. Ik beschik over een rijbewijs BE en auto.

Mocht u op basis van mijn CV interesse hebben? Ik kom graag langs voor een persoonlijke kennismaking.

Werkervaring

Ik heb ervaring in de volgende werkvelden:

Opleidingen

  • VBO Timmeren
  • Assistent meubelmaker/ machinaal houtbewerker

Cursussen

  • Geen cursussen ingevuld

Vaardigheden

  • Geen vaardigheden ingevuld
Benader kandidaat!
TimmermanVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.