Dag van de bouw op 17 juni

9 June, 2023
Categorie:
Evenementen voor de Bouw

Na 2020 en 2021 overgeslagen te moeten hebben, beleefde de dag van de bouw in 2022 een succesvolle herstart. Op 17 juni is het alweer zover, de editie van 2023 is dan een feit.

Dag van de bouw

Tijdens de dag van de bouw openen tientallen bouwlocaties hun deuren voor het grote publiek. Voor alweer de zestiende keer kunnen bezoekers een unieke kans krijgen om een kijkje te nemen achter de hekken van spraakmakende projecten. Er zijn rondleidingen, demonstraties en je kan direct in gesprek met de professionals die iedere dag op de werkvloer staan.

Bouwend Nederland

Het initiatief van de dag van de bouw komt vanuit Bouwend Nederland, dé branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven. De dag van de bouw is onderdeel van de campagne de bouw maakt het. Met deze campagne laat Bouwend Nederland zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland.

Meedoen?

Met jouw bedrijf meedoen aan de dag van de bouw? Je kan een project aanmelden via de website van de dag van de bouw. Alleen leden van Bouwend Nederland kunnen deelnemen aan de dag. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Als vereniging ondersteunt de dag van de bouw bij de communicatie en geven ze tips om de dag succesvol te organiseren.
 

TimmermanVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.